Groepen 1,2

Kinderboekenweek

reus

Meerdere weken hebben de kinderen in de kleutergroepen gewerkt over het onderwerp  'griezelen ', een variatie op het thema "gruwelijk eng' van de Kinderboekenweek.  Ze hebben tijdens de werkles geknutseld en getekend over bijv. enge dieren, sprookjes, monsters en piraten. In de kring kwamen allerlei griezelig boeken over o.a. monsters aan bod. De kinderen van de groepen 1/2 speelden aan het eind van de Kinderboekenweek voor Kinderjury en hebben gestemd op het leukste boek. Er was een griezelgrot, de groep 2 leerlingen zijn voorgelezen door bibliotheekouders. In enkele groepen keken ze naar poppenkast, gingen ze toveren, maakten ze appelmoes, spookjes van bananen of  (heksen/krokodillen)soep.