Groepen 6

allerlei groep 6B

juffendag

In de laatste paar schoolweken vierden wij de verjaardag van de juf. We deden een grote schoonmaak op het plein en mochten afkoelen op de hockeyvelden, want wat was het warm in de klas.

openluchtmuseum Arnhem

uitleg over ploegen, eggen, zaaien, en graansoorten. Daarna aan het werk

Dinsdag 18 april zijn de groepen 6 op schoolreis geweest naar het openluchtmuseum in Arnhem. Ze hebben zelf broodjes gebakken. Daarvoor moesten ze alle voorafgaande stappen, zoals dorsen en malen, eerst zelf doorlopen.

paasontbijt

naamloos4

Donderdag 13 april werd er in alle groepen een paasontbijt gehouden. In de groepen 6 maakten alle kinderen een ontbijt voor elkaar. Lekkere broodjes, eitjes en fruit in mooi versierde doosjes of mandjes.

'het complimentenspel'

Het+complimentenspel+op+complimentendag

1 maart was het complimentendag. Manon Ende en Daphne Hoogendoorn bedachten 'het complimentenspel' en speelden dat met groep 6C. Klik op de link om te zien hoe dat ging.