Naschoolse opvang SKBNM

Naschoolse opvang

Opvang na schooltijd en tijdens studie- en vakantiedagen

Kinderen van de Godelindeschool die gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang van de SKBNM, kunnen zich aanmelden voor BSO Ravelijn Godelindeschool of één van de andere BSO’s in de buurt. De BSO’s bieden opvang na school tot 18.30 uur, en van 8.00 tot 18.30 uur op studiedagen en in schoolvakanties. Alleen BSO afnemen tijdens schoolvakanties is ook mogelijk met een vakantieopvangpakket!

Kennismaken met de SKBNM

Bij de SKBNM krijgen kinderen alle mogelijkheden om te spelen en zich in brede zin te ontwikkelen. Elke dag bieden de pm-ers activiteiten aan en elke schoolvakantie stellen ze een afwisselend vakantieprogramma op met leuke activiteiten en uitstapjes. Goed om te weten is dat de SKBNM geen winstoogmerk heeft en HKZ/ISO 9001 gecertificeerd is. Meer weten? Maak een afspraak voor een rondleiding via 035 – 697 00 75 of planning@skbnm.nl.

Wat doet uw kind tijdens de BSO?

BSO is vrije tijd, die kinderen op hun eigen manier mogen invullen. De pedagogisch medewerkers van de SKBNM bieden uw kind(eren) een scala aan mogelijkheden. Zij zorgen tijdens de opvang zowel voor rust en regelmaat, als voor uitdaging en actie. Uniek is onze service ‘clubjes rijden', waarbij kinderen tijdens de BSO naar zwem-, judo- of balletles of hun eigen training worden gebracht.

Contact

Wilt u meer weten over een van de BSO’s van de SKBNM? Kijk op www.skbnm.nl of bel (035) 697 00 75.