Groepen 1,2

Supermarkt

supermarkt

De kinderen van de instroomgroep hebben in de klas over het thema 'supermarkt' gewerkt. Als afsluiting gingen de kinderen met de hele klas naar "de buurtsupermarkt". In groepjes gingen ze langs alle afdelingen en tot slot met de bedrijfsleider op de foto.

Koningsspelen

Vrijdag 20 april begon de dag in alle groepen met een ontbijt. De kinderen van de groepen 1/2 kregen daarna op het plein een warming-up van groep 8 leerlingen op het lied Fitlala van Kinderen voor Kinderen. Groep 8 kinderen en hulpouders leiden de kinderen van de Onderbouw door zes koningsspelen heen. Moe maar voldaan gingen de kinderen naar huis. Kinderen van de instroomgroep hadden een aangepast programma.

Paasfeest in de kleutergroepen

paasfeest

Op donderdag 29 maart waren tafels gedekt.... kinderen met lege maag naar school.... in veel klassen starten de kinderen gelijk aan tafel met een Paasontbijt. Daarna activiteiten als eieren zoeken, de konijnenpolka en paasspelletjes. Kortom: een feestelijke en gezellige ochtend!