Groepen 3

Technieklessen

In groep 3 zijn de technieklessen in groep 3 begonnen. De kinderen werken in groepjes. Ze volgen het circuit onder begeleiding van de leerlingen van de groepen 8.

Koningsspelen

Wat hebben de kinderen van groep 3 genoten van de zonovergoten Koningsdag!
Bedankt ook voor de goede hulp van groep 8 van Annemarie, de geweldige inzet van onze OV., en de ouders die meehielpen bij het ontbijt!

boomwhackers

2017-12-11-PHOTO-00000018

Juf Floor gaf een les boomwhackers in de groepen 3. Ieder kind kreeg een eigen gekleurde buis met een toon van de toonladder. Als iedereen op het juiste moment speelt, kon je het liedje twinkle twinkle little star horen.

De eerste weken in groep 3

20160902_090416

Wat werken we hard in groep 3. Iedere dag oefenen we lezen, rekenen, schrijven. Natuurlijk doen we ook nog andere dingen: Engels, knutselen, liedjes zingen, tekenen,  gymmen en gelukkig is er ook af en toe nog tijd om te spelen. We hebben al heel wat  letters geleerd: i,k,m,p,aa,r,e,v en kunnen ook al woordjes lezen. De kinderen vinden het erg leuk en de juffen ook!