Kopie van Nieuwsbrief

Op de website staan de actuele kalendermeldingen. Tevens kunt u een pdf downloaden van de kalender 2016-2017.

Bezoek van de Sint

Op vrijdag 2 december ontvangen wij Sinterklaas op het schoolplein van het hoofdgebouw.

Verkeerssituatie hoofdgebouw

De Godelindeschool streeft naar optimale verkeersveiligheid voor uw kinderen, onze leerlingen, rond het schoolgebouw.

Kunstgras en TSO

Na een uitzending van Zembla over rubberbolletjes, heeft de SKBNM besloten om voorlopig geen gebruik te willen maken van kunstgras met deze bolletjes.

Update nieuwbouw

De voorbereiding van de nieuwbouw is in volle gang.

Koppen bij elkaar

Op 22 november was een "koppen bij elkaar" ouderavond. Een kort verslag.

Leerlingenraad

Binnenkort organiseert de Godelindeschool voor de tweede keer een leerlingenraad.

Kerstkaartenactie voor Alesd

In de week van 12 december kunt u kerstkaarten kopen voor 2 euro per twee kaarten met envelop.

Nieuwe TSO coördinator

Wendy Knecht start als coördinator van de TSO voor het hoofdgebouw.

Jongste kind aanmelden

Het gebeurt regelmatig dat ouders die al kinderen bij ons op school hebben, vergeten om hun jongste kind aan te melden. Voor ieder kind binnen een gezin moet een aanmeldingsformulier worden ingevuld. Op basis van de aanmeldingen maken wij een planning en delen we vervolgens de kleutergroepen in. Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat u uw kind tijdig aanmeldt. U vindt het inschrijfformulier op onze website.

U kunt zich aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief. U krijgt deze email omdat u zich via de website hebt ingeschreven. Wanneer u de meldingen niet meer wilt ontvangen, kunt u dat via de onderstaande verwijzing aangeven.