U kunt zich aan- en afmelden voor deze nieuwsbrief. U krijgt deze e-mail omdat u zich via de website hebt ingeschreven. Wanneer u de meldingen niet meer wilt ontvangen, kunt u dat via de onderstaande verwijzing aangeven.

Het programma van de jaarlijkse feestdag op 5 december.

Muziekonderwijs

Muziekonderwijs is een van de onderdelen waar de Godelinde specifieke aandacht aan besteedt. Een update.

SWPBS

Zoals in de vorige Nieuwsbrief vermeld, starten wij dit schooljaar met Schoolwide Positive Behaviour Support (SWPBS).

Kerstkaartenactie voor Roemenië

Ook dit jaar zal de Godelindeschool zich inzetten voor de kinderen van het kindertehuis in Alesd, Roemenïe.

Sintkar 2017

De groepen 4 ontvingen Sinterklaas in Naarden op een schitterende Sintkar.

Instroomgroep

Ook dit schooljaar gaan we weer met een instroomgroep starten voor 4-jarige kleuters. De groep wordt gehuisvest in het speellokaal van het stenen kleutergebouw op de hoofdlocatie en zal net als in voorgaande jaren begeleid worden door mw. Janneke Rutten. De startdatum is maandag 5 maart (na de voorjaarsvakantie). Janneke begint met ca. 9 kleuters en de groep stroomt tot begin juni ‘vol’ tot 24 leerlingen.

Voortgang nieuwbouw

Een update.

Finland

In de herfstvakantie is een groot deel van het schoolteam op studiereis geweest naar Helsinki in Finland.

Studiedagen op de Godelinde

De Godelindeschool vindt het van groot belang dat leerkrachten zich scholen en ontwikkelen en zo de kwaliteit van het onderwijs voortdurend verbeteren.

Binnenkort start de leerlingenraad 2017-2018.

Op de website staan de actuele kalendermeldingen. Tevens kunt u een pdf downloaden van de kalender 2017-2018.

Centrum Jeugd en Gezin

Regelmatig verschijnen er op de website nieuwbrieven ven het Centrum voor Jeugd en Gezin. De laatste brief had als thema: zelfstandigheid.