Peuteropvang SKBNM

Peuterspeelzaal Peuterlinde

Bij peuterspeelzaal Peuterlinde kunnen peuters al spelend van alles leren en ontdekken, onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers.

Peuterspeelzaal Peuterlinde is gevestigd in Kindcentrum Ravelijn in Naarden, waar ook een BSO en een kinderdagverblijf is gevestigd. De kinderen kunnen er heerlijk spelen in de bouwhoek, de huishoek of in het winkeltje. Er zijn talloze puzzels, boekjes en spelletjes.

Leuke activiteiten

Samen met de pedagogisch medewerkers doen de peuters leuke activiteiten. Ze zingen liedjes, knutselen of worden voorgelezen. Op het grote schoolplein is een apart gedeelte waar de peuters lekker kunnen buiten spelen.

Welkom

Wil je met je kind sfeer proeven en ons bijzondere speelgoed proberen? Kom gerust een kijkje nemen. De Peuterspeelzaal is op werkdagen geopend van 8.45 tot 12.00 uur. voor een afspraak met een van de pedagogisch medewerkers kun je 's morgens bellen op 035 7606905. op skbnm.nl of bij onze planner via 035 6970075, kun je terecht voor informatie over plaatsing en inschrijving.