.

Sociale Veiligheid en Pesten

Wat te doen bij pesten?

Maakt u zich zorgen over pestgedrag in de groep of bij uw kind? Maak dit dan z.s.m. bespreekbaar. Hoe eerder wij (pril) pestgedrag signaleren, des te eerder kunnen wij dit aanpakken. Voor het aankaarten van pestgedrag kunt u de volgende route volgen:

1. U neemt rechtstreeks contact op met de leerkracht. Het is het meest effectief als pestsituaties tijdig besproken worden zodat de leerkracht snel en tijdig kan handelen.
  2. Heeft u het gevoel dat u niet bij uw leerkracht terecht kunt? Neem dan rechtstreeks contact op met de anti-pestcoördinator (APC).
  3. Wilt u de situatie liever (eerst) vertrouwelijk bespreken? Neem dan rechtstreeks contact op met de intern contactpersoon (ICP).

Contactgegevens van de Anti-Pestcoördinator (APC):

Lucinda Veldman (groepsleerkracht) - l.veldman@godelindeschool.nl

Karin Melissen (locatiedirecteur) - k.melissen@godelindeschool.nl

Contactgegevens van de Intern Contactpersoon (ICP):

Voor de groepen 1 t/m 5: Lucinda Veldman (groepsleerkracht) - l.veldman@godelindeschool.nl

Voor de groepen 6 t/m 8: Mariel Jurgens - (groepsleerkracht) - m.jurgens@godelindeschool.nl

Beleid Sociale Veiligheid en Pesten

De Godelindeschool heeft het beleid rondom sociale veiligheid en pesten vastgelegd. Wil u meer lezen? Klik dan hier voor meer informatie.