Voor ouders

tafeltennis-460

Tussenschoolse opvang Godelindeschool

Op een veilige en ontspannen manier overblijven.

De Stichting Kinderopvang Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg (SKBNM) gaat met ingang van het schooljaar 2010/2011 de tussenschoolse opvang verzorgen bij de Godelindeschool. Dat betekent dat het overblijven wordt begeleid door pedagogisch medewerkers die ’s middags werkzaam zijn in de buitenschoolse opvang van de SKBNM, in samenwerking met een aantal vrijwilligers.

Buitenschoolse opvang van de SKBNM

Opvang na schooltijd en tijdens studie- en vakantiedagen
Kinderen van de Godelindeschool die gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang van de SKBNM zijn na schooltijd welkom bij Ravelijn I (4 – 6 jaar), Ravelijn II (7 – 10 jaar), de Toverhoed (4 - 8 jaar), de Meerpaal (4 – 10,5 jaar), naar SPORT BSO het Clubhuis (8 - 11 jaar), BSO ’t Mouwtje (4 – 10,5 jaar) of tieneropvang Tiens (10,5 – 16 jaar, professionele huiswerkbegeleiding mogelijk).

Oudervereniging

U leest alles over de oudervereniging van de Godelindeschool en hoe u zelf actief kunt zijn op:

Informatie en documentatie

Alle informatie over nieuwsbrieven, kalenders, roosters, documenten en formulierenhebben we voor u geordend op één pagina.

Vrijstelling aanvragen?

... dat kan nu ook on-line. Gebruik het formulier!

Meest gestelde vragen

Het complete overzicht van de meest gestelde vragen is hieronder beschikbaar.